Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.06.2012 11:49

Студентам Шахтерского педучилища будут возвращены деньги

Сообщение прокуратуры Донецкой области

На виконання доручення Генеральної прокуратури України за зверненням Уповноваженого Президента України з прав дитини прокуратурою Донецької області організовано та проведено перевірку у Шахтарському педагогічному училищі.

До перевірки прокуратурою були залучені фахівці санітарно-еп…ідеміологічної служби, управління держтехногенбезпеки, житлової інспекції.

За результатами перевірочних дій встановлені чисельні порушення з боку адміністрації закладу вимог законодавства, у тому числі при проведенні робіт з благоустрою території в учбовий час.

Крім того, у порушення вимог законів керівництвом закладу не створено безпечних умов для життя і здорового розвитку учнів. Так, під час перевірки встановлені непоодинокі порушення у гуртожитку училища протипожежних і санітарних норм та правил.

За результатами перевірки, прокуратурою області начальнику управління освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації внесено подання щодо усунення порушень законів з боку його підлеглих, причин та умов, що їм сприяли. За результатами розгляду подання директора Шахтарського педагогічного училища притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Також встановлено, що із студентів училища було зайво стягнуто сплату за проживання у гуртожитку в сумі понад 25 тисяч гривень. Прокуратурою вжито заходів щодо повернення студентам надміру сплачених коштів.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]