Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
30.05.2012 09:33

Як отримати додаток європейського зразка до диплому?

Інформація для випусників вузів

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, всі вищі навчальні заклади  зобов'язані супроводжувати дипломи про отримання вищої освіти додатками  європейського зразка. 

Цього року вперше видано наказ Міністерства освіти, науки, молоді та спорту, за яким усі вищі навчальні заклади зобов'язані видати додаток до диплома європейського зразка. Зобов'язані. Не просто за бажанням, як це було, скажімо, в найбільших університетах в минулі роки. Затверджений і сертифікований в Європі, він відповідає Болонським вимогам

Додаток європейського зразка складається з 8-ми сторінок. 6 сторінок, перші, заповнює виш, де виставляються всі характеристики отриманої освіти за бакалаврською програмою або за магістерською. Причому і в наших оцінках, і в тих, які за Болонською системою, а також кредити та години, назви предметів, всі вони перекладені і узгоджені з Болонськими вимогами. Тобто саме так буде називатися ваш предмет

Виготовити і видати додаток до європейського диплому повинні впродовж місяця після того, як студент звернувся в навчальний відділ або в ректорат свого університету.

Загальна вартість послуги за виготовлення Додатка до диплома про вищу освіти європейського зразку (diploma supplement) складає 103 грн. 20 коп.

Строк виготовлення — місяць з дня подачі випускником заяви.

Для отримання Додатка до диплома про вищу освіту європейського зразку (diploma supplement) необхідно:

Написати заяву на отримання додатка;

Надати до деканату ксерокопію диплома про вищу освіту кваліфікаційного рівня до якого він бажає замовити додаток;

Надати до деканату ксерокопії паспорту та картки про ідентифікаційний номер;

Надати до деканату ксерокопію закордонного паспорту, якщо є;

Сплатити суму послуг, яка складає 103 грн. 20 коп.



Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]