Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
06.11.2009 12:23

Уряд „провалив” проведення Року молоді в Україні

„Кабінет Міністрів України не прийняв жодного важливого рішення по відзначенню Року молоді в Україні з початку року” , - заявив координатор громадської ініціативи „Студентський захист” Андрій Черних під час засідання круглого столу „Державна молодіжна полі

„Кабінет Міністрів України не прийняв жодного важливого рішення по відзначенню Року молоді в Україні з початку року” , - заявив координатор громадської ініціативи „Студентський захист” Андрій Черних під час засідання круглого столу „Державна молодіжна політика в Україні. Реалії Року молоді”.

Уряд не виконав Указ Президента України №616/2008 від 3 липня 2008 року „Про проведення у 2009 році Року молоді” в частині створення Всеукраїнського центру патріотичного виховання молоді та Будинку молоді України. Також відсутнє рішення про створення Міжвідомчої ради з питань формування здорового способу життя молоді та профілактики негативних явищ в молодіжному середовищі .

„Натомість, незважаючи на неодноразові звернення студентських та молодіжних громадських організацій Кабінетом Міністрів України не було прийнято рішення щодо затвердження державної програми „Студентський та учнівський гуртожиток”, відсутні необхідні кошти у вищих навчальних закладах на проведення індексації стипендій, зі студентів незаконно збирають кошти за документи про вищу освіту, вчасно не можуть забезпечити студентів – студентськими квитками, практично зупинилась реалізація програми молодіжного житлового будівництва внаслідок нестачі коштів, тисячі випускників вузів поповнили „армію безробітних” , - підкреслює Андрій Черних.

„Учасники круглого столу ухвалили резолюцію, в якій вимагають від Уряду України вжити невідкладних заходів щодо вирішення найбільш важливих проблем молоді”, - зазначає координатор громадської ініціативи „Студентський захист” Андрій Черних.

Теги: молодь
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]