Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
01.04.2015 14:47

Війна Уряду з "зеленими" тарифами

Бізнесмен

Україна не зможе зупинити процеси, які в світі є найпрогресивнішими.

Спостерігаючи за війною уряду з "зеленими тарифами", я чітко бачу бажання "віджати" тарифи компаній, які належать Клюєву (сонячні станції). Навіть переконаний в тому, що коли це станеться, і уряд переможе, провівши справедливі тарифи в новому законі через ВР, то альтернативна енергетика стане знову пріоритетом.


Україна не зможе зупинити процеси, які в світі є найпрогресивнішими. Також цього не дадуть зробити інвестори і фінансові донори (МВФ, ЄБРР, Світовий Банк та інші). Якщо будуть тиснути на прогрес, то грошей давати будуть менше, а то і взагалі не дадуть.


Тобто: Яценюк отримав декілька серйозних попереджень, взяв місяць і почав діяти.


Гравці галузі альтернативної енергетики можуть   навіть репнути , але криком і звинуваченнями нічого не вирішит и . Механізм запущено, треба почекати.   За цей період рекомендую засудити НКРЄ за втрати, які всі понесли з серпня минулого року. Це була управлінська помилка, за яку держава відповість грошима. Також працювати з ВР на консультативних засадах готуючи солідарний з урядом закон (за основу взяти 2010, тим більше, що цей процес уже йде).


Прем'єр має скористатися ситуацією і змінити керівництво   Міністерства палива та єнергетики. Є проблема з Коломойським, з "зеленими" інвестами - хіба це говорить, що міністр і його команда здатні працювати?   Ганьба   в тому, що робочі питання, які мають вирішуватися на тактичному рівні, піднімаються на рівень Президента і Прем'єра. Тут як раз потрібні “топи з Європи. Цю галузь мають реформувати досвідчені менеджери, які очолювали енергетичні компанії світового рівня.

 

 

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]