Про автора

Олександр Байдерін Адвокат, голова Комітету господарського права і процесу Ради адвокатів Одеської області, керуючий партнер Юридичної компанії "CLS"

Професійна діяльність. Адвокат, керуючий партнер Юридичної компанії «CLS» (м. Одеса).

Розпочав практичну діяльність у 2006 році.

Автор більш як 30 наукових та прикладних публікацій у фахових виданнях.

Співавтор двох підручників з господарського та господарського процесуального права, виданих кафедрою господарського права і процесу Одеської національної юридичної академії (під загальною редакцією професора Подцерковного О.П.). Протягом 2009-2014 рр. викладач цієї кафедри.

Поряд з цим очільник виборчих штабів на виборах депутатів місцевих рад 2010-2015 рр., Президента України (2014 р.). Радник виборчих штабів на виборах депутатів Верховної ради України.

Приймав участь у підготовці законопроєктів та наукових висновків на запити Верховного суду України стосовно формування правових позицій науковими установами.

Наказом Міністра юстиції України №82/7 від 14.03.2016 р. включений до складу Робочої групи Міністерства юстиції України з модернізації правового регулювання умов ведення бізнесу в Україні.

Спеціалізація: господарське право і процес, судова практика, земля та нерухомість, законодавство про вибори, політичні технології.

Громадська діяльність: член правління громадської організації «Одеський обласний фонд підтримки підприємництва», член Координаційної ради молодих юристів при ГТУ юстиції в Одеській області, член ВГО «Асоціація правників України».

Освіта. Закінчив Одеську національну юридичну академію за напрямком «цивільна та господарська юстиція».

Контакти
E-mail: [email protected]